19-09-07

de goeie richting

Toen ik anderhalve week geleden schreef dat ik me al ongelooflijk klaar voelde voor 14 oktober, toen is de miserie begonnen. Een mens zou er zowaar nog bijgelovig van worden en niet meer durven schrijven dat het beter gaat. 'k zal het risico dan toch maar nemen ... Het gaat beter, echt beter.
Ik ben daarnet een kleine twee uurtjes gaan losfietsen. Als ik bedenk hoe ik zondagmorgen zelfs tijdens het fietsen hinder ondervond van m'n linkeronderbeen. Dan kan ik nu niet anders dan tevreden zijn. Ik heb nauwelijks iets gevoeld.
En ook van de looptrainingen van maandag en dinsdag mag ik niet klagen. Uiteraard nog tegen een rustig tempo van 5:20 per km. Maandag was ik, direct na de eerste bio-punctuursessie, een uurtje gaan lopen. En ik heb wel last gehad, maar het werd niet erger na het lopen, wat vorige week wel het geval was. Gisteren dan anderhalf uur gelopen. Opnieuw voelde ik tijdens het lopen de pijnlijke plaats op m'n scheenbeen wel. Maar vanmorgen, dus na twee dagen van twee trainingen, was het gevoel wonderwel oké. Bijna geen last meer.
Ik houd m'n hart vast voor de komende dagen. Morgen ga ik m'n training in twee keer doen. Vrijdag rustdag. En zaterdag zou ik boven de 20 km willen uitkomen. Als dat allemaal lukt dan zal deze week toch nog op iets trekken wat het kilometeraantal betreft. Ik ga nog niet te rap victorie kraaien, maar stilaan begint het koppeke ook terug richting Eindhoven te staan. En al wat meer bezig te zijn met de finish dan met de start. Ik betrapte mezelf er zelfs op gisteren dat ik tijdens het lopen al aan het denken was wat ik met m'n volgende marathon zou doen. Gaan voor een betere tijd? Of een zwaardere marathon à la Jungfrau of zoiets doen? M'n volgende marathon, schreef ik toch zonet? Jaja, ik hoop dat het de goeie richting blijft uitgaan.

21:12 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

volgende marathon zolang je plannen in je hoofd kan steken gaat 't wel goed ... begin al maar aan je 4de marathon te denken ...

Gepost door: geert | 20-09-07

Binnen 3 weken loop jij de pannen van het dak in Eindhoven en een week later in Amsterdam.

Gepost door: Marc | 20-09-07

Wat denk je van deze?
http://www.npmarathon.com/
Er is er anders ook ééntje in de woestijn...

Gepost door: Rudi | 20-09-07

Hallo ... goede avond! Veel succes toegewenst.

Gepost door: Chris | 20-09-07

De commentaren zijn gesloten.