09-10-07

eten

donotfeedZondagmiddag na de training van 20 km, ben ik begonnen aan m'n koolhydraatarme dagen. En dat wil ik volhouden tot donderdagavond. Dan is het pasta, pasta en nog eens pasta. Ook al doe ik het mijden van die koolhydraten en het opnemen van eiwitten nog niet echt extreem, uit voorzorg tegen eventuele maag- en darmproblemen. Ik vind het zo al moeilijk genoeg. Maar het is het waard. Ik geloof erin dat als je tegen je limieten aan wilt gaan lopen alle kleine beetjes helpen. Gezond blijven is natuurlijk de boodschap. Maar ook die koolhydratenstapeling van de laatste dagen gecombineerd met een uiterst scherp gewicht. Ik heb nog nooit in m'n leven zo scherp gestaan. Al zeg ik het zelf: als het niet voor een marathon te lopen zou zijn, is het erover.
Gisterenavond ben ik nog een klein uurtje gaan loslopen. Vanavond doe ik niets. Woensdag en donderdag telkens nog eens een kilometer of 7-8 met een paar stukken tussen aan marathontempo. Gezien het gebrek aan koolhydraten in deze laatste dagen, zullen die twee trainngen - en die van donderdag in het bijzonder - op niet veel trekken. Maar daar lig ik nu niet van wakker. Ik wou alleen al dat het donderdagavond was ... om eens deftig te kunnen eten.

07:45 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Messcherp Zo scherp dat als ze een brood naar je gooien, het gesneden terugkeert. Dat laat het beste vermoeden voor zondag. Ik wens je alvast véél succes!

Gepost door: Sven | 09-10-07

opladen gouden raad: je moet 3 volledige dagen opladen, dus begin op je oplaadfase start donderdag bij het ontbijt!! Ik kan je hierover heel technisch een onverstaanbare uitleg over geven, maar daar is deze reactie niet het juiste medium voor.

Gepost door: geert | 09-10-07

Dat zal nogal eens wat geven zondag in Eindhoven.

Gepost door: marc | 09-10-07

Scherp jaman, nog een scherpe erbij... we gaan degens moeten kruisen zondag in Eindhoven..
veel succes bij deze..

Gepost door: vince | 09-10-07

De commentaren zijn gesloten.