04-11-07

nieuws

De laatste weken heb ik weinig gelopen. Er valt daarom ook weinig om over te bloggen. Niettegenstaande ik nog niet echt terug ben beginnen trainen, ben ik niet 100 % zeker dat m'n kwetsuur (aan m'n linker scheenbeen) van vóór de marathon volledig weg is. Daarom doe ik het zeker nog een paar weken rustig aan. En dan kan ik hopelijk nog een paar weken deftig trainen om tegen eind december nog een paar kortere loopwedstrijden mee te doen ... liefst tegen een iets of wat deftig tempo.
Veel nieuws bij mezelf valt er dus niet te rapen op sportgebied. Gelukkig is dat wel anders bij de groten der aarde. Vandaag heb ik naar de New York marathon op TV gekeken. En het was twee keer bingo.
Eerst een ongeloofelijke comeback van Paula Radcliffe. Niet te doen toch hé. Begin dit jaar nog bevallen van een dochtertje en vandaag loopt ze gewoon vanaf de eerste meters op kop en loopt ze de tegenstand op een hoopje.
En dan ... jawel: de tweede maraton van King Lance. En wat dacht je? Zijn eerste marathon vorig jaar ging hij net onder de 3 uur. Nu deed hij er net iets minder dan 2u47 over. En dat voor een mens op pensioen ;-)

20:21 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

The weeks after De recupperiode waar je nu in zit zal je niet alleen lichamelijk goed doen, maar is ook nodig voor 't kopke. Maar ik begrijp je ontgoocheling hoor, we moeten daar ni over l*llen, je had een doel en het werd niet gehaald. Echter, je zat er niet ver af, en dat kan dan wel weer een motivatie zijn om te geloven dat je je doel alsnog gaat halen. Een torenhoge motivatie om je nog eens een keer volledig op te laden. Je marathon van 3 weken geleden was maar een (noodzakelijke) tussenstap, de grote finale komt nog wel. En dan zal die beoogde tijd op de tabellen komen! Succes!

Gepost door: Dave Van Hemeldonck | 05-11-07

De commentaren zijn gesloten.