15-11-07

Las Vegas

runawaybrideOver iets meer dan een maand vindt de Las Vegas Marathon plaats. Tijdens deze wedstrijd zullen 50 koppels een korte stop maken om te trouwen of hun belofte opnieuw te laten inzegenen. Een lokale priester zal de plechtigheid leiden terwijl ze aan hun zijde meeloopt. De koppels komen zelfs vanuit Alaska en Puerto Rico om ‘ja ik wil’ te kunnen zeggen tijdens de Las Vegas Marathon. Het is alleen te hopen dat geen van de vrouwen een Runaway Bride wordt.
Priester Jamie Firzlaff verenigt nu al zeven jaar paren in het huwelijk in de Special Memory Wedding Chapel. Op 2 december zal ze haar officiële kleding echter inruilen voor een hardloopoutfit en de 50 koppels vergezellen bij de start van de marathon. Bij het 5 mijl punt zullen ze allemaal even stoppen om de plechtigheid te kunnen uitvoeren.
Firzlaff zegt dat ‘ze gezamenlijk naar de kapel zullen lopen waar ze vervolgens allemaal tegelijk getrouwd zullen worden.’ Het is voor Firzlaff niet haar eerste marathon. Ze liep er al eens een toen ze nog op school zat. Maar het wordt wel haar eerste marathon in Las Vegas. Na de plechtigheid wil ze haar weg weer vervolgen en de halve marathon lopen. (Bron: Las Vegas Now)
Geen commentaar ... ;-)

20:50 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.