30-12-07

Nieuwjaarscorrida Nieuwkerken

nieuwjaarAan de supporters zal het niet gelegen hebben. Die waren in grote getale aanwezig: het gezinnetje, maar ook mijn pa, Erik, Antoine en een beetje verderop langs het parcours: Luc. Bedankt. Ook al laat ik bij iedere passage, in volle inspanning, er misschien niet veel van merken. Het is toch altijd leuk en doet ook wel deugd.
Maar het liep vamiddag, letterlijk en figuurlijk, niet zoals het moest. Ik wou de bijna 16 km/h of 3:48 per km van vorige week op de 6km in Stekene nog eens overdoen. En dat is me niet gelukt. Het werden 7,8 kilometers aan 3:53 per km. Het waren vijf toeren van 1,5 km, met als gevolg dat er maar liefst 35 bochten in de ganse wedstrijd zaten. Voor mij persoonlijk wel goed in vergelijking met de andere lopers. Maar wel niet bepaald bevorderlijk voor de snelheid. Maar daar mag ik het niet op steken ... ook al zou ik wel willen ;-) Het was eigenlijk al naar de knoppen vanaf de eerste toer die "maar" aan 3:49 ging. En vanaf dan elke toer een paar seconden trager, behalve de laatste.
2007 op loopgebied afsluiten in schoonheid is dus niet echt gelukt. Het kan niet ieder wedstrijd knallen natuurlijk. Maar niet getreurd. Er is nog (heel) wat werk aan de winkel om in 2008 een paar mooie prestaties te kunnen neerzetten. Dan weet ik tenminste waarvoor ik de komende maanden al die kilometers ga trainen ... ;-)

21:04 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Niet getreurd, dan heb je weer een doel om volgend jaar naar toe te werken.
Alvast mijn beste wensen voor een gelukkig en sportief 2008.

Gepost door: Marc | 31-12-07

De commentaren zijn gesloten.