05-01-08

doelen

Na de 20 km op nieuwjaarsdag ben ik (enkel) vrijdag nog gaan lopen: 14 km. Morgen loop ik nog eens naar Hingene, goed voor zo'n 20 km. Ik schreef nog maar net dat ik het jaar wou beginnen met minimum 40 km per week te lopen om nadien langzaam maar zeker m'n weekaantal op te drijven richting 50 km. Het zal deze week dus al meer dan 50 km zijn. Tja, me aan m'n geplande kilometers houden ... laat dat nu precies niet m'n sterkste kant zijn ;-)
Vandaag heb ik op het laatste nippertje beslist om toch buiten te gaan fietsen. En 'k ben content dat ik het gedaan heb. Het was prachtig weer. Het is niet alleen droog gebleven. De zon was bovendien bijna de ganse tijd van de partij. Wel wind, veel wind, heel veel wind. Maar dat maakt het net zo leuk.
De eerste week van het jaar is dus alvast goed begonnen. Het wordt trouwens stilaan tijd dat ik een beetje ga plannen wat ik dit jaar op sportief gebied wil doen. Ik heb al een paar dingen in m'n hoofd. Niets bijzonder hoor, gewoon een paar doelen die ik voor mezelf de komende dagen/weken wil vastleggen.

21:15 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Knap Dan ben je het jaar dus goed gestart en is het een kwestie om dat vol te houden.

Gepost door: Marc | 07-01-08

De commentaren zijn gesloten.