08-01-08

drie doelen

doelenWat gaat het nieuwe jaar op loopgebied brengen? Ik zou het niet weten. Om eens anders dan anders te doen, heb ik besloten om mezelf geen doelen te stellen voor dit jaar .... Althans niet dit jaar. Ik geef mezelf twee jaar tijd om drie doelen te halen. Drie doelen, die ik best wel ambitieus vind. Dat betekent terzelfdertijd dat het best kan zijn dat ik ze niet alle drie haal, dat ik er geen twee haal, dat ik er geen enkel haal. Het wordt tijd dat ik me doelen stel, waar ik misschien m'n tanden op stuk bijt. Een scherp doel stellen, het niet halen, maar wel in de buurt komen. Dat levert me uiteindelijk misschien mooiere PRs op dan een lauwe target te stellen, die ik volgende maande al haal en waar ik me dan o zo goed bij voel. Het is maar hoe je het bekijkt. Dat is dan toch één ding dat ik probeer te leren uit m'n laatste marathonavontuur - met de nadruk op 'probeer' ;-) Een target niet halen, moet niet persé slecht zijn.
De drie doelen voor 2008/2009. Here we go ...
1. minstens 16km/h lopen op 10 km, wat neer komt op 10 km binnen 37'30"
2. 10 mijl binnen 1u05' of dus tegen bijna 15 km/h
3. een marathon binnen de 3u10, dus 10 minuten sneller dan in Eindhoven 2007

21:02 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hank,

Mss nog een vierde doel, dat zegt: 'Niet in zak en as zitten als één of meer van de drie eerste niet lukken...'

Groeten en succes dit jaar!

Niko

Gepost door: Niko | 09-01-08

man, man, man, en ik moet daar voor zorgen? :-)

Gepost door: rudi | 09-01-08

Ik geloof u niet! Doel 1: ok, doel 2: ok, maar doel 3... Daar train jij niet voor. Met 37'30" op 10 km ga je voor 3u! Zo simpel is dat. Rudi moet geen moeite steken in u voor 3u10, want dat had jij dit jaar ook al in de benen. voor mij ligt de lat dit jaar zelfs hoger (oeps, dat mocht ik nog niet vertellen...). Niet leuteren! Veranderen doel 3 onmiddelijk!!! Ik zal dat dan ook doen ;-)

Gepost door: Wim | 10-01-08

@Wim Doel 3 veranderen, geen denken aan ! 3 uur is voor iemand met mijn loperscapaciteiten gewoonweg te hoog gegrepen. Of het zou moeten blijken dat Rudi kan toveren ;-)

Gepost door: Hank | 10-01-08

De commentaren zijn gesloten.