15-01-08

Boogie forever!

boogieDe Duitse televisiezender ARD heeft de renners Michael Rasmussen, Michael Boogerd, Denis Mensjov en Georg Totschnig onder vuur genomen. "Indianenverhalen en geruchten", reageert Rabobank. En laat me nu alsjeblieft alleen dat laatste geloven.
Het houdt niet op. Al die dopingverhalen. Ze blijven ze maar afvuren, met weinig of geen argumenten. Het doet er niet toe. Schieten maar!
Van alle renners uit het ganse peleton, toch niet Michael Boogerd? De sympathiekste knul die Nederland ooit heeft voorgebracht (na Richard Groenendaal ;-). Daarvan weiger ik te geloven dat ook hij aan het verboden spul heeft gezeten. Alle coureurs, maar niet Boogie. Geen sprake van. Boogie forever!

21:06 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

IDD De eeuwige "net-niet". Ik heb altijd zoiets gehad van: "als die nu iets zou pakken won hij ze allemaal". Maar hij won ze meestal net-niet. Eenvoudige sympathieke renner. Ik hoop met je mee dat het geruchten blijven.

Gepost door: Wim | 16-01-08

misschien was hij de eeuwige 'totaal-niet' of 'helemaal-niet' geworden als hij niets had gepakt...
nee serieus, we weten het niet en ik zou het ook erg spijtig vinden moest boogerd effectief gedopeerd rondgekoerst hebben... maar ja, dat dacht ik bij museeuw, rasmussen, landis enz ook :(

Gepost door: mathieu | 16-01-08

weg met ARD Het bericht is weeral eens gelanceerd, en door alle kranten klakkeloos overgenomen en gepubliceerd met de nodige fotos. Maar al de namen van die Duitse skilopers en biatlon athleten werden wijselijk niet genoemd, want het zijn toch altijd maar weer die coureurs die pillen slikken en spuiten. En dat is dikwijls zo (geweest) maar ook al die anderen zijn niet veel heiliger. Maar daar wordt nooit een naam van gepubliceerd (zie maar al die onbekende namen in het Fuentes dossier). In Duitsland worden ze al even hypocriet als in Frankrijk : eigen kind schoon kind zeker ?

Gepost door: antoine | 18-01-08

De commentaren zijn gesloten.