21-01-08

good work

Mijn eerste week trainen met schema's zit er op. Tevreden? Yip. Een week is natuurlijk nog maar een week. En ik kan dus nog maar spreken over vier trainingen. Maar toch. Het was een meevaller. Op zich kan het best wel banaal zijn om te trainen op basis van een schema. Maar voor iemand, die al een jaartje of drie, nagenoeg onophoudelijk, zijn wekelijkse trainingen meestal op basis van de ingeving van de dag of van het moment doet, maakt dit echt wel een wereld van verschil.
Twee trainingen waren volledig extensief. De andere twee trainingen waren "wat pittiger". Vooral in de training van zaterdag zat een 20 minuten stukje, dat ik geweten heb. 20 keer een halve minuut versnellen. Als je het zo hoort, lijkt het niets bijzonder. Maar begin er maar eens aan. Vol vertrouwen begonnen, ja. Maar na een paar keer ben je al meer bezig met "Hoeveel keer is't nog?" en proberen de snelheid in de versnellingen niet teveel te laten zakken. Uiteindelijk heb ik het er goed vanaf gebracht, vond en vind ik zelf. En de coach heeft ook niet gereclameerd. Toch niet over de training van zaterdag ;-) Dus 't zal wel goed zitten.
Vorige week was de derde week op rij dit jaar met een kilometeraantal rond de 50 km. Da's alvast een veel betere start dan vorig jaar. I'll try to keep up the good work.

20:10 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.