25-01-08

voor dag en dauw

Januari zal de vijfde maand op rij worden dat ik m'n diepterecord van aantal fietskilometers ga verbeteren (ca. 250km). En het zal misschien niet het laatste record zijn, more to follow hoogstwaarschijnlijk.... Alhoewel ik in de lente en de zomer toch verwacht van wat meer kilometers te kunnen fietsen.
Wat doet een mens nu met zoveel extra vrije tijd, denk je dan? Spijtig genoeg is die extra tijd meestal al op voor dat hij vrij komt ;-) Gezin, werk en lopen. En dan heb je het gehad. Maar ik klaag niet. Nee absoluut niet, integendeel. Ik heb echt wel het gevoel dat alles in de juiste verhouding zit. Alhoewel het met momenten soms wel heel moeilijk plannen is. En dan moet je soms een extra inspanning doen om bijvoorbeeld je geplande loopkilometers te doen. Zoals vandaag. Voor dag en dauw, om precies te zijn om tien voor zes vanmorgen, was ik al vertrokken voor een dik uur loopplezier. Met momenten surrealistich ;-) Het werd maar niet licht, dus was het al avond. Of toch niet. Pas na een tweede passage schoot de verlichting op de Finse piste aan. Dat ik bijzonder weinig volk ben tegengekomen, moet ik niet vertellen. Het is eens iets anders op een doodgewone werkdag in de week m'n training afwerken op voorhand in plaats van achteraf. Wat later dan anders, maar toch nog rond acht uur op het werk. Het deed wel pijn dat opstaan zo vroeg, wat dacht je? Maar na een paar passen te hebben gelopen, was ik al dat al lang vergeten. En het ontbijt achteraf smaakte eens zo goed. En op het werk vroeg er gelukkig niemand waarom ik zo goed gezind was en hoe het kwam dat ik er zo energiek uit zag. Of misschien hebben ze er toch het hunne over gedacht. Laat ze maar denken ...

21:34 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Nix voor mij Zaterdag om 5u45 uit mijn bed om te gaan lopen. Ik was wel wakker, maar mijn lichaam duidelijk nog niet... Is eigenlijk niets voor mij. Liever iets later op de ochtend of in de namiddag. Maarja, soms heb je niet veel keuze.

Gepost door: Wim | 28-01-08

De commentaren zijn gesloten.