04-02-08

de moral

De rustweek is achter de rug ... eindelijk ;-) Toch nog vier keer gelopen, maar nooit geen lange afstanden, ook geen snelle stukken ertussen. Nu komen er drie "echte" trainingsweken aan. Deze week zal het heel wat planning vereisen om alles gedaan te krijgen. Maar dat is eigenlijk al een paar weken zo. Regelmatig weg moeten voor de job en ook privé heel wat op de agenda, maken het niet altijd gemakkelijk om de trainingen af te werken zoals gepland.
Maar deze week ben ik alvast goed begonnen, met een fartlek van 15 km, met heel wat snelle stukken in tegen 10km tempo. Het ging bijzonder vlot. Meestal eigenlijk wat te vlot. Want de snelle stukken gingen dikwijls tegen 3:40 per km of sneller. Ik had meer moeite met het lopen van de beoogde snelheid dan met het snelle lopen zelf. Het zal de vorm van de dag zijn ;-) of gewoon een gemakkelijke training die Rudi me gegeven heeft omdat hij weet dat dat goed is voor de moral ;-)

21:24 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik ken dat gevoel soms is het inderdaad hectisch om alles gepland te krijgen ik sta er soms van versteld hoe ik het allemaal toch nog geregeld krijg

Gepost door: Wim Geerts | 04-02-08

De commentaren zijn gesloten.