15-02-08

Damned

Tja. Vandaag was het de eerste keer dat een training niet verliep zoals het schema het voorzag. Het ging niet. Het 'liep' gewoon niet goed. Ik haalde de snelheden niet die ik moest halen. Zo simpel was het. Geen ecxuses. Ik kon gewoon niet beter. Het kan niet alle trainingen feest zijn, zeker?.
Ook al is dat wel balen tijdens de training zelf. Want je wilt natuurlijk gewoon elke training goed doen. Da's gewoon één slechte training. De volgende training die wordt terug wel ok. Maar ik zit meer in met m'n rechteronderbeen. Verdorie toch. Ik heb er al een paar weken een vervelend gevoel in. Maar nooit niet meer dan dat. Het hinderde niet tijdens het gewone stappen of tijdens de trainingen. Maar vandaag was dat anders. En heb ik er geen goed oog in. Als het niet betert, gaat er aan de komende trainingen gesleuteld moeten worden, vrees ik. Het is alsof Murphy hem er weer mee gemoeid heeft. Ik schrijf me in voor de Antwerp 10 miles en het is weer van dat ... ;-( Damned.

20:06 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Sukkeltje En niet inschrijven is ook geen optie natuurlijk! Hopelijk ben je snel weer 100%. Tzou zonde zijn nu je er zoveel energie in aan het steken bent. Niet te zwaar twijfelen en blijven gaan. Rudi en Jettie houden je wel in het oog.

Gepost door: Wim | 18-02-08

Blijf positief - daar wint U al minimaal de helft mee. Na regen komt zonneschijn en na trainen volgen pr's ; blijf vooral volhouden !

Gepost door: Bjorn Paree | 19-02-08

De commentaren zijn gesloten.