23-02-08

zo zie je maar

Tegen alle verwachtingen in, kreeg ik gisteren van m'n sportdokter groen licht om zondag deel te nemen aan de lactaattesten. Normaal dring ik zelf altijd aan om te mogen lopen. Maar nu heb ik dat totaal niet gedaan. Gewoon omdat ik gevoel in m'n rechteronderbeen niet ok genoeg vond. Vooraleer ze de tweede reeks bio-punctuur injecties deed, onderzocht ze m'n been nog eens grondig. Dat was voor haar genoeg om me, een beetje tegen m'n gevoel in, gerust te stellen dat ik zondag "niets kapot kan lopen". Wat natuurlijk niet wilt zeggen dat ik zondag niet meer naar m'n lichaam moet luisteren, mocht het toch meer pijn doen dan verwacht.
Ken jezelf. Ik heb graag bevestiging vooraleer ik bijvoorbeeld een wedstrijd loop. Dat was ook nu niet anders. Daarom ben ik vanmorgen toch eventjes van en naar de krantenwinkel gelopen (2x500m), om te checken of het echt wel doenbaar gaat zijn zondag. En het was het beste dat ik op dit moment kan verwachten. Geen pijn, alleen een ambetant gevoel.
Na zondag zal ik toch nog even serieus rustigerer aan moeten doen. Maar dat zie ik dan wel. Nu eerst morgen proberen te genieten van een moment dat ik een paar dagen geleden al had opgegeven. Zo zie je maar ...

08:35 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ergens op deze site... ... vind je een wijze spreuk:
"quitters never win, winners never quit"

Gepost door: Rudi | 23-02-08

De commentaren zijn gesloten.