16-03-08

lachen

haileEen beetje tegen de verwachting in, heb ik in het voorbije weekend heel wat kilometers bijeen gelopen en gefietst.
Vriijdag tikte het aantal kilometers in m'n weerstandstraining aan tot 20. Het gevoel was super. Niet dat het zo'n zware training was, maar soms heb je van die dagen, dat alles precies van zelf gaat. Dat je spijt hebt dat je geen wedstrijd aan het lopen bent ;-) In de 20 kilometers zaten heel waten lange stukken tegen 4:17 per km.
Zaterdag had ik normaal niet kunnen gaan fietsen. Maar dat bleek dan onverwacht toch te kunnen. En omdat m'n fiets had meegenomen in de auto en niet van thuis vertrokken ben, had ik al beduidend meer kilometers dan gewoonlijk vooraleer ik bij de groep aansloot. Uiteidelijk stonden er dan ook 95 km op de teller als ik thuis kwam.
Vandaag tussen de buiten door sloot ik het weekend sportief gezien af met 14 extensieve kilometers.
De week die nu komt is een rustweek. Dat zal, gezien het gesukkel met m'n rechter onderbeen en de voorbije week/weekend nog geen eens een slecht idee zijn.
By the way. Haile Gebrselassie zijn weekend verliep iets minder goed dan dat van mij ;-) Het is hem niet gelukt om het wereldrecord op de halve marathon te verbeteren. Maar guess what? Hij kon er nog altijd om lachen ;-)

20:50 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.