03-04-08

zaterdag

Deze week zal ik niet zo bijzonder veel kilometers lopen, maar het zijn, relatief gezien, wel merkelijk veel meer intensieve kilometers dan de voorbije weken. Van uitrusten is dus nog totaal geen sprake. Dinsdag deed ik drie langere versnellingen: de eerste een beetje trager dan 15 km/h, dan bijna perfect 15 km/h, de laatste ging richting 16 km/h. Vandaag was het een fartlek op de Finse piste met een tiental versnellingen. De eerste versnellingen deed ik ook trager dan 15 km/h, maar naarmate de training vorderde ging de snelheid de hoogte in boven de 15 km/h. Niettegenstaande ik er een business trip van twee dagen had opzitten, ging het eigenlijk wel goed.
Ik hoop dat ik na m'n training van zaterdag hetzelfde ga kunnen zeggen. Voor het eerst ga ik een training doe, waarvan ik eigenlijk niet weet of ik ze wel ga kunnen. Zowel veel kilometers, als serieuse snelheden, als lange versnellingen. Het zal bijten worden en afzien. Maar die twijfel dat het misschien iets te hoog gegrepen is voor mij zo'n training. Die twijfel die maakt meestal wel snel plaats voor de ongeloofelijke goesting om er een serieuze lap op te geven. Om eens te zien hoe het zit met de conditie op twee weken van de Antwerp 10 miles. Gaat deze training niet zo goed, dan zien we nog wel. Maar als ze echt goed zou gaan, dan wil ik de lat voor binnen twee weken misschien toch een beetje hoger leggen. Moeilijk parcours of niet. Tenzij de coach me op voorhand terug fluit natuurlijk, me met m'n beide voetjes terug op de grond zet. We'll see ... zaterdag.

21:13 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Target Uw target linksboven staat daar niet voor niets. Daar moet je van vertrekken. Een beetje geloven in jezelf en er voor gaan. Je zien dan wel hoever je komt, maar volgens mij ga je er niet ver van zijn (en dan laat ik nog open in welke richting - sneller of trager)!

Gepost door: Wim | 04-04-08

De commentaren zijn gesloten.