11-04-08

hert

hertDe laatste tijd ben ik nogal veel onderweg voor het werk. Buiten de vermoeidheid die het met zich meebrengt, maakt al dat reizen het aanhouden van mijn loopplanning niet altijd even gemakkelijk. Maar af en toe, luk ik er ook in om beide dingen te combineren.
En dat was woensdagavond het geval in Heerenveen in het verre Friesland. Onder een stralende lentezon, ben ik met vier collega's een eindje gaan lopen. Ook al ging het veel trager dan wat ik gewoon ben, toch heb ik me goed geamuseerd. Het was dan ook in een prachtige omgeving. Midden, maar dan ook echt midden in de natuur, in de bossen. Gelukkig was er één iemand die de weg kende, want anders had een kort looptrainingetje wel eens kunnen uitmonden in een halve marathon of iets langer.
We hebben eerst, met z'n vijven, zo'n drie kwartiertjes gelopen aan 10 km/h. Daarna zijn we met drie nog een klein toertje gaan bijlopen, met toch eens twee pittige stukken ronde de 15 km/h. Op het einde - gelukkig niet tijdens de snelle stukken - passeerden twee herten, op amper enkele meters van waar we liepen. Puur natuur. Echt genieten. Gelukkig voor hen, zijn we ze, even later tijdens het avonddinner, niet opnieuw tegen gekomen ;-)

20:30 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.