15-04-08

bijten

bitingIk had eigenlijk gedacht dat deze week een volledige rustweek zou zijn, maar dat is dus niet het geval. Daarnet ben ik nog een uurtje gaan lopen met een paar stevige, snelle kilometers aan 3:50 per km erin. Niet echt rusten dus. Maar dat is vanaf nu wel het geval. Enkel donderdag doe ik nog een 10 tal extensieve kilometers. En zaterdag nog enkele kilometertjes voor de sport ;-)
Voor de rest is het gewoon een kwestie van rusten. Ik moet deze week niet naar het buitenland voor het werk, dus dat komt alvast goed uit. Rusten en een beejte heen en weer gemail met Rudi over hoe snel ik zondag zou moeten lopen. En guess what? Diegenen die me wat kennen, zullen er niet van verschieten dat ikzelf een trager tempo voor ogen had dan wat Rudi me voorstelde. That's me.
En dan het gewicht wat in het oog houden ook natuurlijk. Dat is potverdorie toch altijd knap lastig. Deels omdat ik al vertrek van een redelijk scherp gewicht. En deels omdat het voor m'n 178 cm gewoon aartsmoeilijk is om op 70 kg (laat staan eronder) uit te komen. Vorig jaar in volle marathonvoorbreiding is dat gelukt, maar na de koolhydratenstapeling ging de weegschaal al terug boven de 70 kg. En de opoffering was nochtans gigantisch groot geweest. Zo groot dat ik ze niet zo maar even voor een gewone 10 miles opnieuw wil doen. De laatste dagen schommel ik rond de 71 kg, dus ik mag niet klagen. Nog een paar dagen doorbijten. En dan vooral zondag tijdens de wedstrijd nog wat doorbijten. En dan zal ik na de finish, en hopelijk na een mooie tijd, er wel voor zorgen dat ik iets heel lekkers heb om in te bijten ;-)

20:49 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Buurman, veel succes gewenst zondag!!

Gepost door: Niko | 19-04-08

De commentaren zijn gesloten.