23-04-08

targets

targetsGenoeg felicitaties gehad na mijn 10 miles avontuur van afgelopen zondag. Bedankt daarvoor trouwens. Het gevoel achteraf ... daar doet ge het tenslotte toch voor, laat ons eerlijk zijn. Niets zo zalig dan je uitgeput over de meet smijten. Niets zo zalig dan achteraf te kunnen genieten van een tijd waar je tevreden mee bent. Niets zo zalig dan een geflatteerd geraken als iemand je proficiat wenst en bewondering heeft voor je tijd. Allemaal dingen die 10 miles langer laten duren dan 1u05. Spijtig genoeg is er nog iets die die 10 miles langer laten duren: mijn quadriceps. Pfff. Zondagavond dacht ik nochtans dat ze beter aanvoelden dan vorig jaar. Maar dat was blijkbaar te vroeg victorie gekraaid. Maandagmorgen wist ik wel beter. Laar ons zeggen dat een trap afgaan op dit moment niet mijn favoriete bezigheid is ;-)
Anyway, er zit niets anders op dan nu iets meer rusten dan me lief is. De volgende afspraak is immers niet meer veraf: de Congoloop in Beveren volgende week vrijdagavond. Een wedstrijd "op eigen terrein" dus. Het is bovendien de eerste wedstrijd waar ik vorig jaar 15 km/h heb kunnen lopen. Sindsdien heb ik alle 10km (of kortere) wedstrijden steeds 15 km/h of sneller kunnen lopen. En dat wil ik ook zo houden natuurlijk.
Ook al zijn er een paar mijn kop al aan het zot maken ;-) ... dat mijn tweede target eraan gaat. I don't think so guys. Ik ga er vast en zeker een lap op geven, daar zal het niet aan liggen. Maar als ik mijn pr van vorig jaar in Hamme (3:51 per km) kan evenaren, zal ik al content zijn. Dan stelt ne mens eens targets voor twee jaar, i.p.v. enkel voor dit jaar. Dan kan het toch niet zijn dat er na vier maanden al twee targets gehaald zijn ? ;-) Stel je voor, dan schiet er alleen nog mijn target voor de marathon over. En ik was enkele maanden geleden nog aan het twijfelen of er nog wel een derde (snelle) marathon zou komen ...

20:09 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

04/05: ultrabierloop 54 km (extra target)
31/05: marathon, derde target eraan

Dan moet ik erna geen schema's meer maken en kan ik op vakantie :-)

Gepost door: coach Rudi (naar analogie) | 24-04-08

De commentaren zijn gesloten.