27-04-08

top

ozarkhenryDe week na de Antwerp 10 miles is vanzelfsprekend een rustweek geworden. Alhoewel vanzelfsprekend? Op loopgebied wel. Maar voor de rest is dat spijtig genoeg niet gelukt.
Het begin van de week was op werkgebied als iets hectischer dan gewoonlijk. En donderdag en vrijdag kwam er van rusten helemaal niets in huis door een business trip naar London. "Ge moet maar geluk hebben", hoor ik er al een paar denken. Ja, ja, I know. En nee, ik klaag niet hoor. Maar het maakte wel dat ik het weekend nog wat vermoeiender startte, dan ik vreesde. Ik heb deze week nochtans maar drie keer gelopen. Dinsdagavond 9 km. Vrijdag 11km. Maar wat voor 11 kilometers? Voor dag en dauw twee toertjes afgehaspeld in en rond Regent's Park, yes sir. Absoluut genieten in het kwadraat. En zaterdag nog eens 15 km. Alles extensief en goed voor een (rust)weektotaal van 35. Vanmorgen dan nog met de club een rit meegereden ten voordele van Het Veer, wat zorgde voor 90 km op de kilometerteller. Een paar stukken niet meegerekend (één kasseistrook en twee keer bergop) ging het wel heel rustig, dus dat scheelt toch wel wat.
Naast het sportieve, was er de voorbije week gelukkig ook tijd voor nog wat andere ontspanning. En vooral op zaterdagavond in de Lotto Arena. Het was ondertussen al enkele jaren geleden dat ik hem in de AB in Brussel live had gezien. En hoe goed ik zijn muziek toen ook vond (en nog nog steeds vind), het optreden kon me toen echt niet bekoren. Gewoonweg niet entertainend genoeg, geen sfeer, te saai ... Daarom dat we nu met een beetje twijfel onze tickets geboekt hadden. Maar die twijfel verdween zaterdagavond, iets na achten, als sneeuw voor de zon. Een dik anderhalf uur genoten van fantastische muziek, pure klasse, iets van het knapste dat Vlaanderen muzikaal ooit heeft voorgebracht. En deze keer dus absoluut niet saai, maar goed gebracht, heel goed gebracht. Hij is trouwens ook een fervente loper. Als zal hij zichzelf zo misschien niet noemen. Want voor zover ik weet, loopt hij nooit wedstrijden. Maar doet hij wel bijna dagelijk zijn loopkilometers. En naar het schijnt is het een heel sympathiek iemand. En in tegenstelling tot vele anderen (lees: Tom Barman en gelijkgestemden ...) staat hij nog steeds met z'n beide voeten op de grond. Behalve als hij aan 't lopen is, natuurlijk ... ;-). Een paar jaar geleden stond die bescheidenheid nog een goede performance in de weg. Maar nu was het duidelijk dat niet langer Piet Goddaer maar Ozark Henry op het podium stond. En hij was top.

20:40 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Oeioei Het mag een brave gast zijn, wil ik best geloven. Maar je mag hem, wat mij betreft, in dezelfde kast als Coldplee zetten ;-). Alé, je mag hem 1x opzetten, die kans moet ik hem wel eens geven, uit sympathie voor zijn sportinspanningen...

Gepost door: Wim | 28-04-08

@Wim Tedjuu 'k moet mijnen blog mss aanpassen dat ik eerst reacties kan goedkeuren voor ze erop komen. Ge schrijft het zo schoon "Wat mij betreft..." ;-) No problem natuurlijk. Zolang ge maar uw b*kkes houdt als het over mijn echte muziekgoden gaat - you know who! -, maar zo slim zult ge wel zijn, zeker. ;-D

Gepost door: Hank | 28-04-08

@Hank Ik zou niet durven, iets slechts zeggen over Laura Lynn!!!

Gepost door: Wim | 29-04-08

De commentaren zijn gesloten.