02-05-08

volgende wedstrijd

Ik heb deze keer niet veel woorden nodig om mijn prestatie van daarnet te omschrijven: slecht. De target van 3:45 per km of 16 km/h leek me nog wel wat te vroeg. Maar ik had wel gehoopt om de 3:51 per km van vorig jaar in augustus te kunnen verbeteren; En dat is dus niet gelukt. Het is 3:52 per km geworden. Verdomme toch ;-(
Zoals vorig jaar startten we op de atletiekpiste en begonnen we na 1 km aan drie plaatselijke ronden van 3 km. Deze keer was het parcours al iets beter uitgemeten, zodat ik uiteindelijk op 10,1 km uitkwam i.p.v. op 10,3 km vorig jaar. De eerste ronde ging nog redelijk goed, omdat ik me kon focussen op het inhalen van lopers. Op het einde van die ronde begon het eigelijk al minder te gaan omdat het groepje dat ik toen had ingehaald z'n snelheid langzaam maar zeker liet zakken. Ik had het te laat gemerkt en liep daardoor de vierde km al aan 3:54. Van toen af viel ik dan alleen en had ik te weinig mikpunten om de gewenste snelheid aan te houden.
M'n drie targets staan er dus niet voor niets. En ze zijn dus toch ambitieus genoeg om op z'n minst m'n tanden al één keer op te hebben stuk gebeten. De wedstrijd van vandaag ben ik al vergeten. Nu kan ik rustig op zoek gaan naar een volgende wedstrijd om daar beter te doen.

21:58 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Toekomstige wedstrijden Past Roosendael in je programma?

Gepost door: Wim | 05-05-08

@Wim Zegt dan gewoon dat ge nen haas zoekt voor in Roosendaal hé makker ;-D

Gepost door: Hank | 05-05-08

De commentaren zijn gesloten.