06-05-08

we'll see

Het is rustweek deze week. Na de Antwerp 10 miles van twee weken geleden en de Congoloop van vorig weekend, is dat niet meer dan logisch. Niet gemakkelijk met dit prachtige weer om de paar looptrainingen, die ik deze week doe, snel te moeten afbreken om zo toch beneden de 40 km te blijven deze week. Maar moeilijk gaat ook ;-)
Ook al heb ik veel zin, toch ga ik het niet compenseren met eens extra te gaan fietsen. Anders schiet er van het uiteindelijke rusten misschien niet meer veel over en dat kan ook niet de bedoeling zijn Maar het begint wel te kriebelen om zondag mee te doen aan de Concordia. Niet echt lastig, dat niet. Want aan de beklimmingen zal het niet liggen. Die zijn niet zo spectaculair. Maar ik zal uiteindelijk wel op zo'n 140 km uitkomen. Wetende dat het al geleden is van vorig jaar in juli (naar Balnkenberge) dat ik nog eens meer dan 100 km heb gefietst, zal het zondag al meer dan genoeg zijn. Maar ik zie er wel naar uit, zeker nu de weersvoorspellingen voor dit weekend zo goed zijn.
Ondertussen kan ik me wat bezinnen over welke loopwedstrijden ik dit jaar nog wil/kan doen. Alles in het teken van een snellere marathon? Of mijn huidige besttijd op de 10 km aan flarden lopen? Of allebei? Of something completely different? We'll see ...

20:53 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.