09-05-08

Eindhoven

eindhovenDe kogel is door de kerk. Op zondagmiddag 12 oktober 2008 loopt deze jongen om iets vóór tien na twee over de finish van de Eindhoven marathon. Volledig choco, doodmoe, maar voldaan. Dat zal dan meteen mijn laatste marathonbezoek aan Eindhoven worden en tevens mijn laatste "snelle" marathon en grootste doel voor de rest van dit jaar. Nog sneller is, rekening houdend met mijn fysieke kwaliteiten en met wat ik er voor kan en wil doen, niet haalbaar. Maar wees gerust, er resten mij nog tal van andere, zotte en minder zotte, uitdagingen voor de komende jaren.
Mijn vooropgestelde 10 miles target is ondertussen binnen. Alhoewel ik nog wel zinnens ben dat nog wat scherper te zetten op een sneller parcours dan dat in Antwerpen van enkele weken geleden.
Een tijd van 37'30" op de 10 km zal niet meer voor dit jaar zijn. Alhoewel ik wel - waarschijnlijk een paar keren - ga proberen om m'n huidige besttijd van 38'30" ofte 3:51 per km nog wat scherper te stellen. Het moet wel lukken om, ergens in m'n marathonvoorbereiding, op de 10 km met de 38 minuten grens te flirten.
Voilà daarmee heb ik, in overleg met Rudi, de rest van 2008 op loopgebied ingepland. De eerstkomende weken en pakweg twee maanden zal het wal vanalles worden. Vanaf half juli begint het serieuzere werk en vanaf september zal m'n blik voor 100 % richting Eindhoven staan.

22:12 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Genoteerd! Veel kans dat je er niet alleen zal staan. D'uh! Je begrijpt wel wat ik bedoel... Alleen weet ik nog niet of ik na 14u nog aan het lopen zal zijn ;-)

Gepost door: Wim | 13-05-08

sneller geef niet toe aan grijze haren en opwellende rimpels ... ik ben er zeker van dat je nog sneller kan!

Gepost door: geert | 15-05-08

RUST? daar ben ikzelf nog helemaal niet aan toe :-)
een beetje rust na 20 juni, dat is zeker, maar dan gaan we toch trachten om het ook nog goed te doen op het EK dat pas begin november is gepland. Maar daarna... rust! :-)

Gepost door: Anke | 15-05-08

De commentaren zijn gesloten.