19-05-08

4 weken, 4 wedstrijden

Alleen Eindhoven op m'n planning voor 2008? Dat is eigenlijk toch wel bijzonder weinig. En dat was eigenlijk ook helemaal de bedoeling niet. Daarom heb ik alvast vier wedstrijden in evenveel weken in m'n planning opgenomen.
- Op 1 juni m'n eerste 5 km in Sinaai. Vorig jaar heb ik wel al eens een 6 km wedstrijd gelopen in Stekene. Maar deze keer nog een kilometertje minder, dat maakt het - zeker voor mijn doen - toch wel heel kort.
- De week daarna 10 km in Bazel en nog een week later m'n tweede 10 mijl van dit jaar. Benieuwd wat dat gaat geven in vergelijking met m'n 1u05 eindtijd in Antwerpen een maand geleden.
- Dat ik de vierde wedstrijd loop, is iets minder zeker dan de andere drie en zal van het gevoel op dat moment afhangen. In ieder geval zal het maar de 5 km zijn die ik dan loop.
Geen specifieke voorbereiding voor geen enkel van de vier wedstrijden. Geen probleem, ik heb er op dit moment enorm veel zin in en dat is het belangrijkste. En als het weer dan nog wat mee wilt. Het mag zelfs gerust voor mij met tropische temperaturen zijn. Zo lang ze die maar bijhouden en niet in Eindhoven uitdelen. Goed voorbereid of niet, berekoud of zuiders warm. I don't mind. Wie weet valt er toch wel ergens een mooie eindtijd uit de kast.

20:27 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Planning In Sinaai zal ik misschien ook wel lopen. Enig idee van het parcours?

Gepost door: Wim | 21-05-08

De commentaren zijn gesloten.