25-05-08

nog van dat

Door een extra training op vrijdag in te lassen, is het uiteindelijk een loopweek van 55 km geworden. Nu pas merk ik dat het al van einde maart geleden is, dat mijn kilometertotaal nog eens boven de 50 km is uitgekomen.
Dinsdagmorgen had ik een compleet andere training dan gepland. En dat kwam omdat ik maandagavond op hotel zat in Brussel. Ik moest dinsdagmorgen in Brussel zijn en had geen goesting om mijn deel te gaan bijdragen in de voorspelde verkeersellende, als gevolg van de zoveelste treinstaking. Omdat er dinsdagavond sowieso al niet veel tijd zou overschieten, heb ik m'n training dan maar, voor dag en dauw, in het Brusselse gedaan. En dat was toch redelijk anders dan thuis. Af en toe wat plat, maar voor de rest constant bergop en bergaf. Het is eens wat anders en altijd tof om op totaal onbekend parcours te trainen.
Woensdag en vrijdag ook nog twee, relatief korte, trainingen gedaan. Omdat ze voor zondag geen te best weer voorspelden, ben ik dan maar zaterdag, i.p.v. zondag, gaan fietsen. En heb ik m'n looptraining van zaterdag vandaag gedaan. Meteen de langste training van dit jaar tot nu toe: 25 km. Geen volledig extensieve training, maar ook een paar snellere stukken erin. Het gevoel was super. Ik kon precies het tempo lopen dat ik wou, zo lang ik wou. Het ging allemaal van zelf. Na iets meer dan 2 uur, had ik zelfs spijt dat het gedaan was. Nog van dat ;-)

20:45 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.