22-06-08

Haasdonk

Waar was ik nu weer gebleven? Twee weken geleden was het de bedoeling om een zware trainingsweek af te sluiten met een 8 km wedstrijd in Belsele. Om een lang verhaal kort te maken. Met alle respect voor de organisatoren, maar het is een bende amateurs en mij zien ze daar niet meer terug. Geen wedstrijd dus en geen verslag.
De voorbije week was op loopgebied een rustweek. Op werkgebied en al de rest het tegenovergestelde. De tweede helft van de week hebben Christel en ik drie dagen van London kunnen genieten. Niet zomaar, wat natuurlijk ook altijd zou kunnen. Maar om op woensdag- en donderdagavond naar Yazoo te gaan kijken. Veel woorden heb ik niet nodig om die twee concerten samen te vatten: a-m-a-z-i-n-g. Niet te doen. We hebben al veel concerten meegemaakt, maar dit sloeg alles. Gewoonweg perfect. Vanaf de eerste seconde in een roes geraakt en pas een tijdje nadat het gedaan was terug op aarde geland. En dat zonder wit poeder hé Tommeke ... ;-)
Voor de rest was de trip naar London ook volledig geslaagd en daar zat het goede weer natuurlijk ook voor heel wat tussen. Veel te veel geshopt en verschrikkelijk veel kilometers en hoogtemeters (lees: trappen) gedaan. Maar zo gaat dat nu eenmaal in London.
Enfin een ideale voorbereiding voor de 5km wedstrijd gisteren in Haasdonk. Ook daar kan ik kort over zijn. Gestart in 9de positie en uiteindelijk 4de geworden. Amai, dan zal nogal eens een scherpe tijd zijn? Niet echt. Om eerlijk te zijn zelfs een zwak tempo voor ... 6 km. Ja dat kreeg ik na 4 à 5 km in 't snotje, dat de grapjassen er een km hadden bijgelapt. Niet echt ideaal als ge een eindspurt wilt inzetten ;-) Enfin, ik moet er nu ook niet echt over zeuren dat het niet goed ging. Dat wist ik eigenlijk op voorhand.
De trainingen zullen nu stilletjes aan meer marathon gericht beginnen worden, denk ik. Laat maar komen die kilometers Rudi. Als ik niet snel kan lopen, dan probeer ik gewoon lang te lopen ... ;-)

20:04 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.