26-06-08

hartslag

De week van het marathontempo. Het is mij niet volledig duidelijk of Rudi dit soort trainingen nu inplant omdat ze gewoon goed zijn om nu te doen, of puur uit mentale overwegingen. Het is toch niet zo abnormaal dat ik niet echt een goed gevoel overhoud aan de kortere wedstrijden van de voorbije weken. Maar waarom ik de trainingen nu moet doen is eigenlijk niet belangrijk. Ik heb vertrouwen in mijn coach en haspel ik de trainingen dan ook één voor één heel voorbeeldig af.
Ik heb er al twee achter de rug. Er volgen er nog twee. Uit pure nieuwsgierigheid houd ik deze week heel nauwgezet m'n hartslag bij waartegen ik op dit moment aan marathontempo kan lopen. En of ik er iets mee ben? I don't know. Ik vrees van niet. Die hartslag van mij, dat is wat. Heel veel belovend zou je denken als ik deze week al twee keer na 10 km aan 4:30 per km nog steeds een relatief lage hartslag heb. Maar spijtig genoeg, weet ik wel beter. Dat betekent bij mij niet dat 3u10 in oktober met de vingers in de neus gelopen zal worden. Mocht het zo zijn, dan zou ik m'n doel wel wat scherper stellen.
Zaterdag loop ik de vierde training deze week aan marathontempo en dat is toch nog iets anders dan 10 km. Ik ben dan ook reuzebenieuwd hoe me dat gaat afgaan. Of m'n hartslag misschien toch al iets compleet anders gaat tonen dan na 10 km. Het zal sowieso wel een paar keer bijten worden om het tempo meer dan anderhalf uur vol te houden. Ik kijk er al naar uit.

21:40 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ge moet er wat voor over hebben om uw doelen te bereiken, maar uw coach zal inderdaad wel weten waar hij mee bezig is.

Gepost door: Marc | 27-06-08

De commentaren zijn gesloten.