01-08-08

schaakmat, gedaan, afgelopen, finitto, schluss

smiley downHet gevoel in m'n scheenbeen verslechterde niet, maar verbeterde ook niet. En dat niettegenstaande ik twee weken rust achter de rug had en ik ondertussen al aan m'n vijfde biopunctuursessie bezig was. De diagnose bij m'n sportdokter wees er nochtans elke keer op dat het langzaam aan het beteren was, want drukken op m'n scheenbeen deed geen zeer meer en dat was enkele weken geleden wel anders. Toch leek het haar beter om een botscan te laten doen om zekerheid te hebben dat er niets meer aan de hand was. Dat heb ik gisteren dan ook laten doen. Ofwel zou ik een stressfractuur hebben en dan zou ik uiteraard een kruis kunnen maken over Eindhoven. Ofwel enkel periostitis en dan is er, mits verderdurende biopunctuur, nog hoop. Alle onzekerheid en ongerustheid van de voorbije weken, werd meteen weggenomen. De botscan toonde duidelijk een stressfractuur onderaan de binnenkant van m'n linkerscheenbeen. Gedaan met Eindhoven. Gedaan met lopen voor minstens acht weken. Ik snap er geen sikkepit van. Ik ben minder aan het sporten dan vorig jaar, minder lopen en minder fietsen, meer rustdagen, verstandiger trainen en dan kom ik dat tegen. Iets waartegen ik volledig machteloos sta. Geen kwestie van niet opgeven, een moeilijke periode doorspartelen, doorbijten. Deze keer geen kwestie van "winners never quit". Gewoon schaakmat, gedaan, afgelopen, finitto, schluss... Verdomme toch.

22:04 Gepost door Hank in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

drie doelen Heel slecht nieuws, waardoor je zeker in de put zit... Toch wil ik je wat (proberen) opbeuren: als ik het allemaal zo lees denk ik niet dat je jezelf ook maar iets te verwijten hebt. Ook wil ik je nog even herinneren aan je drie doelen: weet je nog mijn reactie toen? Niet in zak en as zitten als je die niet haalt. Ook hierin schuilt het echte karakter van een sportman (we hadden het er deze week nog over, niet enkel fysieke capaciteiten, het 'koppeke' moet er ook zijn).
En om mijn peptalk (of gezaag, hoe je het ook wil lezen) af te sluiten: volgend jaar zit je waarschijnlijk wel op schema!

Gepost door: Niko | 03-08-08

@Niko Zeker geen gezaag, maar welgekomen peptalk, want 't is verdomme een diepe put ;-( Thanx!

Gepost door: Hank | 03-08-08

Peptalk van een supporter Ik weet dat dit geen troost voor je is, maar ik wil toch eventjes kwijt dat ik het heel erg voor je vind.
Wetende hoe passioneel je met je sport bezig bent en hoe hard je er al voor gewerkt hebt.
Het gaat mss iets langer duren dan gedacht, maar uiteindelijk bereik je wel je doel, hoor. I'm sure of it!

Gepost door: Ann (van Wim) | 06-08-08

ai Hank, worst case scenario zeg, echt wel heel slecht nieuws. Geduld hebben, enkele maanden zwaar gas terugnemen (hoe moeilijk het ook is) en daarna dubbel en dik revancheren. Veel beterschap!

Gepost door: Ruthje | 06-08-08

De commentaren zijn gesloten.